COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mai mulți locuitori din sectorul Buiucani rămîn fără apă la robinet

Mai mulți locuitori din sectorul Buiucani rămîn fără apă la robinet

Consumatorii de pe mai multe străzi din sectorul Buiucani al capitalei vor rămîne joi, 25 iunie, fără apă la robinet.

De asemenea, furnizarea apei va fi întreruptă și în localitatea Dumbrava, transmite IPN.

Apa va fi oprită între orele 09.00 și 16.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări planificate pe strada N. Costin, 48. Ca urmare, apa va fi sistată în Dumbrava, dar și pe străzile Nicolae Costin, 48-56, inclusiv cu fracții; Liviu Deleanu, 2-4, inclusiv cu fracții; Alba Iulie, 77-113, inclusiv cu fracții; Mușatinilor din capitală. De asmenea, apa va fi oprită pe stradelele Basarabilor, de la strada Codrilor pînă la Șoseaua Balcani.

Tot joi, între orele 09.00 și 17.00, furnizarea apei ar putea fi oprită în comuna Cruzești. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sînt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load