TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mai mulți locuitori ai capitalei rămîn fără apă la robinet

Mai mulți locuitori ai capitalei rămîn fără apă la robinet

Consumatorii din strada Socoleni, 21/1, 23 din capitală vor rămîne vineri, 1 noiembrie, fără apă la robinet, între orele 09.00 și 17.00.

În același interval de ore, va fi sistată apa și pe străzile Popoarelor, Cîmpiei, Șt. Neaga și Doina din localitatea Ghidighici, transmite ipn.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective.

Totodată, pînă pe 6 noiembrie, între orele 09.00 și 21.00, apa va fi sistată periodic pe străzile N. Dimo, I. Soltîs, D. Cantemir și I. Creangă din orașul Durlești. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sînt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load