COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mai multe străzi din capitală rămîn joi fără apa la robinet

Mai multe străzi din capitală rămîn joi fără apa la robinet

Consumatorii din strada M. Sadoveanu, 2, 2/5, 2/6, din capitală ar putea rămîne joi, 24 octombrie,fără apă la robinet, între orele 11.00 și 17.00.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective, transmite ipn.

Tot joi, între orele 09.00 și 17.00, ACC va efectua lucrări de înlocuire a robinetelor și apometrelor. Ca urmare, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Decebal,70, N. Zelinski, 44, 38/3, Trandafirilor, 31/4, precum și pe străzile Aerodromului, 10, D. Rîșcanu, 2, M. Basarab, 16/1 și Kiev, 16/3 din capitală. De asemenea, apa va fi sistată pe străzile Mărțișor, I. Creangă, Grădinilor și întovărășirea pomicolă „Briz” din orașul Vatra.

Totodată, pînă pe 6 noiembrie, între orele 09.00 și 21.00, apa va fi sistată periodic pe străzile N. Dimo, I. Soltîs, D. Cantemir și I. Creangă din orașul Durlești. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sînt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load