Lucrările de renovare a havuzului de la „Valea Trandafirilor” continuă

Lucrările de renovare a havuzului de la „Valea Trandafirilor” continuă

Lucrările de renovare a havuzului din Parcul „Valea Trandafirilor”, sectorul Botanica, sînt în plin proces - noul obiectiv va deveni unul pietonal. Termenul limită de finalizare a lucrărilor este 30 iunie.

Vedeți mai jos la ce etapă se află lucrările cu 10 zile înainte de data limită de finalizare a lucrărilor.

Proiectul prevede instalarea iluminatului nocturn și a mobilierului urban, reconstrucția zonelor verzi din preajmă și a terenului adiacent, renovarea căilor de acces spre havuz, precum și infrastructură specială pentru căruțuri și persoane care se deplasează în scaun rulant.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load