COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Locuitorii și oaspeții capitalei sînt așteptați la un Concert dedicat Zilei Victoriei

Locuitorii și oaspeții capitalei sînt așteptați la un Concert dedicat Zilei Victoriei

Astăzi, cu ocazia Zilei Victoriei, sub patronajul șefului statului, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura un mare concert.

Începînd cu ora 19.00, cei mai buni interpreți moldoveni - Nelly Ciobanu, Olga Tira, Natalia Gordienco, trupele "DoReDoS" și "Sunstroke Project" - împreună cu orchestra prezidențială vor interpreta cîntece din perioda războiului. Oaspetele de onoare al concertului este starul estradei ruse, Valeria. Sărbătoarea va sfîrși cu un spectacol de focuri de artificii.

Iar de dimineața, la ora 9.30, de la Arcul de Triumf din centrul Chișinăului au pornit într-un Marș al Victoriei "Regimentul nemuritor". Mii de cetățeni, împreună cu portretele eroilor lor, au mers în coloană unită de-a lungul străzilor principale ale orașului către Memorialul gloriei militare ”Eternitatea”.


"Această Zi a Victoriei este specială pentru noi, pentru că anul acesta sărbătorim cea de-a 75-a aniversare a eliberării Moldovei de sub ocupația fascistă. Să sărbătorim împreună Victoria! Ne amintim, ne mîndrim!", a declarat anterior șeful statului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load