COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Le plouă în case: Locatarii unui bloc din sectorul Botanica, disperați

Le plouă în case: Locatarii unui bloc din sectorul Botanica, disperați

Sînt în pragul disperării. Locatarii unui bloc de pe strada Pandurilor, din sectorul Botanica al capitalei, se pomenesc cu apartamentele inundate după fiecare ploaie.

Şi asta deoarece blocul nu are acoperiş de mai bine de opt ani, după ce o companie nu a încheiat lucrările de construcție a mansardei. Oamenii au sesizat toate autoritățile competente, însă problema aşa şi nu a fost rezolvată.

19 apartamente sunt inundate după fiecare ploaie mai puternică. Oamenii spun că și scara blocului este inundată atunci când plouă.

Locatarii blocului susţin că firma responsabilă de construcția mansardei se află în proces de insolvabilitate, iar administratorul ei a refuzat să achite prejudiciile.


Solicitat pentru o reacție, reprezentantul companiei respective, Nicolae Bostan, nu a răspuns la telefon. Publika TV a cerut mai multe detalii de la consilierul primarului Capitalei, Natalia Ixari, dar aceasta a redirecționat jurnaliștii la viceprimarul Victor Chironda, care nu a răspuns nici la telefon şi nici la mesaje.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load