COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La poligonul de la Țînțăreni au început lucrările de montare a Stației de tratate a levigatului

La poligonul de la Țînțăreni au început lucrările de montare a Stației de tratate a levigatului

La Poligonul de deșeuri menajere solide din Țînțăreni au început lucrările de montare a Stației de tratate a levigatului.

Potrivit primarului general Ion Ceban, actualmente, acolo se desfășoară lucrări de construcții precum: amenajarea rezervoarelor, a peretelui de sprijin și a fundației pentru stația propriu-zisă.

„În proces sînt antrenați 15 muncitori și 5 unități de tehnică specială. Ne propunem punerea în funcțiune a Stației de tratare a levigatului la Poligonul de deșeuri din Țînțăreni, pînă la finele acestui an. Asta pentru că problema deșeurilor menajere solide este una complexă și necesită soluții”, a declarat Ceban.


Edilul afirmă că tot în aceste zile, au fost finalizate lucrările de construcție a fundației pentru blocul administrativ, unde va activa personalul care va deservi stația.

Au fost încheiate lucrările de asigurare a stației cu energie electrică (1,3 km), iar în prezent este reabilitat drumul de acces.

Amintim că amenajarea unei Stații de tratare a levigatului la Poligonul de deșeuri, este una din angajamentele pe care Primăria Chișinău și le-a asumat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load