La Ciocana a fost găsită o fîșie forestieră minată (VIDEO)

La Ciocana a fost găsită o fîșie forestieră minată (VIDEO)

Oamenii legii, au intrat în posesia unei informații operative, precum că în fîșia forestieră din sectorul Rîșcani, într-un ascunziș sînt depozitate muniții.

Ulterior, în urma măsurilor speciale demarate de către polițiștii sectorului Ciocana, la fața locului în fîșia forestieră au depistat un săculeț cu 267 cartușe, un amotizator, 25 percutoare pentru focos de instruire, imitare, 4 amorsare de instruire, imitare, un obiect de formă conică  explozibil artizanal . Astfel au fost solicitați angajații Centrului tehnico- criminalistic și expertize judiciare din cadrul IGP, pentru a fi ridicate, sigilate și transportate în condiții speciale de securitate, pentru a fi supuse unor expertize balistice.

Totodată au fost demarcate acțiuni suplimentare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și complicilor în acest caz.

Conform legislaţiei penale în vigoare, suspectul riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load