Itinerarul rutei de troleibuz nr. 1 ar putea fi prelungit

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 1 ar putea fi prelungit

Ruta de troleibuz nr. 1 din Capitală ar putea fi prelungită spre capătul străzii Tudor Vladimirescu, pînă spre marginea Durleștiului.


Primăria municipiului Chișinău ia în calcul prelungirea itinerarului ruteri pentru ca locuitorii de pe aceastră stradă și împrejurimi să beneficieze de transport public spre centrul orașului. Potrivit primarului general interimar, Ruslan Codreanu, în ultima perioadă zona respectivă s-a dezvoltat, existînd astfel necesitatea de a prelungi linia de troleibuz, potrivit agora.md.


Acest lucru ar putea deveni realitate într-o lună. Pînă atunci, autoritățile vor să identifice un spațiu suficient pentru manevra de întoarcere a troleibuzului pe strada Tudor Vladimirescu.


„Să vedem posibilitatea de manevră, pentru a prelungi ruta de troleibuz nr. 1 pe strada Tudor Vladimirescu, după uzina chimică. Eventual, să numim ruta nr. 1A”, a declarat Ruslan Codreanu, estimînd că noul itinerar ar putea deveni realitate în decursul unei luni.


În această perioadă, reprezentanții Primăriei poartă discuții cu agenții economici din zonă, pentru ca aceștia să contribuie la amenajare.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load