Isprava unor muncitori de la "Apă-Canal" a trezit revolte pe rețelele de socializare (FOTO)

Isprava unor muncitori de la "Apă-Canal" a trezit revolte pe rețelele de socializare (FOTO)

Update - 17.37 Purtătoarea de cuvînt a S.A. „Apă-Canal”, Nadejda Fotescu, a declarat că groapa rămasă în urma efectuării lucrărilor de reparație a apeductului, de pe o alee din preajma străzii Albișoara din Chișinău, a fost astupată cu pămînt pentru că lucrările au fost efectuate într-o zonă neasfaltată. 


„Noi astupăm gropile cu prundiș atunci cînd lucrările sînt efectuate în zone asfaltate precum: drumuri, trotuare, terenuri de joacă. Ulterior îi anunțăm pe reprezentanții întreprinderii municipale Exdrupo care vin la fața locului și efectuează lucrările de asfaltare”, a spus Nadejda Fotescu, contactată de TV8.

15.12 - Cu pămînt de pe marginea carosabilului, astfel au decis muncitorii serviciilor comunale din capitală să astupe ieri o groapa rămasă în urma efectuării lucrărilor de reparație a apeductului de pe o alee din preajma străzii Albișoara din Chișinău.


Despre acest caz a scris un internaut pe rețelele de socializare.


„Pe data de 28 august curent pe o alee de pe strada Albișoara din Chișinău s-a produs o ruptură la apeduct. Au fost efectuate lucrări de reparație. Chiar dacă ruptura s-a produs sub stratul de asfalt, după finisarea lucrărilor, gaura a fost astupată cu pămînt, care a fost luat chiar de pe drum. Posibil așa e după tehnologie, gropile de pe carosabil se astupă cu cernoziom. După aceste lucrări a rămas o mizerie și murdărie, astfel încît nu mai este posibil sa te plimbi cu copiii în zonă”, a scris pe o rețea de socializare autorul postării.


Reprezentanții „Apă-Canal” au spus că vor veni ulterior cu o reacție. Din imaginile foto se poate vedea că în locul unde au muncit lucrătorii s-a format noroi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load