COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Iresponsabilitate totală: la Botanica a fost organizată o sărbătoare pentru copii în mijlocul pandemiei

Iresponsabilitate totală: la Botanica a fost organizată o sărbătoare pentru copii în mijlocul pandemiei

În mijlocul pandemiei de coronavirus în Moldova, într-o curte de la Botanica a fost organizată o sărbătoare pentru copii cu clovni și spumă.

În videoclipul trimis către redacția Point.md. se vede cum aproximativ 20 de copii se tăvălesc pe stradă în spumă. Adulții stau în apropiere și urmăresc cum se joacă copiii. Copiii erau atît de entusiasmați ca și cum nimeni nu a auzit de coronavirus în țară. Animatorii invitați au organizat concursuri, nu a existat nici un discurs privind respectarea distanței sociale și purtarea măștilor și a mănușilor. Sărbătoarea a durat pînă seara tîrziu, transmite point.md.

Încălcarea măsurilor de protecție împotriva răspíndirii COVID-19 în Moldova este un fenomen des întîlnit. Astfel, anterior s-a comunicat că terenurile de joacă din Chișinău au fost reînchise la dispoziția primarului. Cu toate acestea, unii părinți rup benzile și îi duc pe copii să se joace.


Reamintim că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 139 de cazuri noi de infecție cu coronavirus de tip nou. Astfel, numărul total de cazuri înregistrate de COVID-19 în țara noastră este de 11 879.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load