COVID-19 în MOLDOVA

Ion Ceban, la discuții cu Igor Dodon: Ce probleme ale capitalei au fost abordate

Ion Ceban, la discuții cu Igor Dodon: Ce probleme ale capitalei au fost abordate

De la strada Albișoara, până la mirosul neplăcut din capitală. Acestea au fost subiectele discutate în această dimineață de președintele Igor Dodon cu primarul general Ion Ceban.

Ceban spune că orașul are mult proiecte în dezvoltare, în fiecare sector, iar investițiile sunt de milioane.

„I-am comunicat șefului statului că lucrurile decurg bine, chiar dacă întâlnim unele obstacole. Printre subiectele abordate a fost suportul oferit de către stat la inițiativa președintelui, pentru reabilitarea străzii Albișoara și trotuarele Bănulescu-Bodoni și Pușkin. Am discutat și despre inițiativa președintelui de reparație a mai multor drumuri din suburbiile capitalei, în cadrul programului „Drumuri Bune”. Am fost deschis și apreciem lucrurile bune, ce vin în folosul locuitorilor”, a subliniat primarul.


Edilul afirmă că i-a explicat președintelui cum stau lucrurile la întreprinderea Apă-Canal și la Stația de Epurare, despre mirosul neplăcut din capitală, dar și situația la alte întreprinderi municipale.

La rândul său, șeful statului a dat garanția că va susține toate proiectele din capitală, care fac orașul mai modern și mai curat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load