TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ion Ceban face o oferta pentru Blocul ACUM

Ion Ceban face o oferta pentru Blocul ACUM

Noul primar ales al mun. Chișinău, Ion Ceban, susține că va oferi cîteva funcții importante din cadrul Primăriei capitalei reprezentanților Blocului ACUM. El nu este convins, însă, că printre aceste persoane se va regăsi și Andrei Năstase.


„Avem 5 pretori, doi vor merge către Blocul ACUM. Din 4 viceprimari, doi oferim Blocului ACUM. O să decidem dacă ceilalți doi vor fi de la PSRM sau persoane tehnocrate, nu am discutat asta”, a declarat Ceban, în cadrul emisiunii Puterea a 4-a.


Noul edil nu a vrut să facă public niciun nume: „Depinde de toată conjunctura, noi avem în vizor mai multe persoane, nu vreau acum să dau nume, în dependență de configurație, cum vor evolua lucrurile, așa va fi”.


Pe de altă parte, Ion Ceban nu este sigur dacă Andrei Năstase va primi sau nu vreo funcție în cadrul Primăriei. „Haideți să ascultăm ce spune dl Năstase, care va fi poziția dumnealui, a Blocului, după care eu sînt deschis”, a precizat acesta.


Anterior, Ion Ceban declara că dacă va fi ales în funcția de primar al capitalei, va crea un nou departament de planificare urbană, la conducerea căruia îl va invita pe unul dintre contracandidații în cursa pentru Primărie, Victor Chironda.


UNIMEDIA amintește că în urma turului doi al alegerilor locale în capitală, candidatul PSRM, Ion Ceban, a cîștigat cursa pentru șefia Primăriei, cu voturile a 52,39% dintre alegători. Andrei Năstase a beneficiat de susţinerea a 47,61% din electorat.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load