COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ion Ceban, despre accidentul de pe Ștefan cel Mare: Eu cred că amenzile trebuie de înăsprit

Ion Ceban, despre accidentul de pe Ștefan cel Mare: Eu cred că amenzile trebuie de înăsprit

Amenzile pentru depășirea limitei de viteză trebuie de înăsprit, spune primarul general Ion Ceban, în emisiunea „Important” de la TVC 21. Edilul capitalei mai punctează că unora, pentru acest lucru trebuie să le fie ridicat permisul.

„Eu cred că poliția municipală trebuie să fie. Eu cred că acele acțiuni care trebuie să le întreprindă poliția municipală o să fie pe măsură, în ceea ce ține de securitatea orașului și despre alte lucruri. Dacă ar fi fost poliția municipală, va fi mai ușor. Dar, în ziua de astăzi avem mecanismul de coordonare a acțiunilor în cadrul grupului de lucru. Eu cred că amenzile trebuie de mărit și să se ajungă la ridicarea permisului. Din altă parte, trebuie să înțelegem că sunt astfel de oameni și să vedem dacă putem să le oferim posibilitatea să facă curse undeva înafara orașului, care sunt închise, fără a pune viața lor și altor oameni în pericol”, a precizat primarul.

Ion Ceban a catalogat video-urile ulterioare care au apărut ca fiind insuficiență de educație. Eu am văzut doar niște secvențe, unde tinerii s-au simțit într-un film. Eu cred că asta nu e corect. Eu mă tem că acolo sunt unii „băieți a lui tata”, a conchis acesta.


Amintim că două persoane au decedat într-un accident pe bulevardul Ștefan Cel Mare, în acest weekend. Șoferul care s-ar face vinovat, participa în acel moment la o cursă, iar premiul urma să fie 50 de euro.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load