COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ion Ceban a oprit deja cel puțin 14 construcții ilegale

Ion Ceban a oprit deja cel puțin 14 construcții ilegale

Toatec ererile de eliberare a autorizațiilor de construcție în Chișinău sînt acum examinate cu atenție, iar de la începutul activității în funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban a oprit cel puțin 14 construcții ilegale unde au fost înregistrate încălcări grave.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune de către viceprimarul capitalei, Ilie Ceban. El a vorbit despre măsurile întreprinse de municipalitate pentru combaterea construcțiilor ilegale.

"Acum, toate solicitările de eliberare a permiselor sînt examinate cu atenție. Nu vrem ca noi case cu 10 etaje să fie construite aproape de casele deja existente și de zonele verzi. De aceea este nevoie de claritate în acest proces. Nu vom lăsa dezvoltatorii să construiască case unde vor. Ei trebuie să respecte regulile și să aleagă pentru construcție terenuri pe care este permisă realizarea proiectului lor", a subliniat Ilie Ceban.


Totodată, potrivit acestuia, dezvoltatorii trebuie să înțeleagă că primăria nu dorește oprirea completă a acestui tip de activitate, ci doar cere ca totul să fie făcut în conformitate cu regulile stricte, care, în perioada conducerii anterioare de multe ori nu au fost respectate, ceea ce a dus la o situație deplorabilă în capitală.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load