COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ion Ceban: 12 panouri publicitare sunt astăzi demontate şi evacuate de pe strada A. Puşkin

Ion Ceban: 12 panouri publicitare sunt astăzi demontate şi evacuate de pe strada A. Puşkin

12 panouri publicitare sînt astăzi demontate şi evacuate de pe strada A. Puşkin, în contextul reparaţiei trotuarelor de pe Bodoni – Puşkin. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ceban spune că în următoarele zile vor fi scoase şi panourile din perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pînă la str. Ierusalim, unde se va înainta cu lucrările de reparaţie a trotuarelor în luna septembrie.

„Cele 8 echipe de muncitori efectuează lucrări pe porțiuni, pentru a nu crea disconfort pietonilor, iar lucrările au ajuns la bd. Ştefan cel Mare. Astăzi sînt decapate pavelele de pe trotuarul din str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, vizavi de clădirea Guvernului. Pavajul vechi este stocat și va fi reutilizat la alte obiective. Procesul este strict monitorizat”, a punctat Ceban.


Edilul spune că urmează ca şi staţiile de aşteptare a transportului public, să capete un alt aspect, iar iluminatul stradal va fi modernizat.

„Facem tot posibilul ca în scurt timp porţiunile de trotuar de pe Bodoni – Puşkin să fie reabilitate în întregime”, a conchis acesta.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load