COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Într-o trecere subterană din capitală vor fi instalate camere video

Într-o trecere subterană din capitală vor fi instalate camere video

Trecerea subterană de pe strada Alecu Russo din sectorul Rîșcani se află în prezent în reconstrucție, lucrările fiind efectuate în proporție de 40%. Printre altele, în această trecere subterană vor fi instalate camere de supraveghere video, transmite Noi.md.

Tema reparării acestui obiect a fost abordată în cadrul ședinței de astăzi a primarului general al capitalei, Ion Ceban, cu pretorii din toate sectoarele, relatează point.md cu referire la actualitati.md.

Potrivit responsabililor, reparația în pasajul subteran este mai complicată decît era planificat, deoarece după demontarea plăcilor de granit de pe scări s-a depistat că betonul de sub ele este într-o stare foarte rea și are nevoie de restabilire. În acest sens, a fost turnată o nouă bază de beton, după care va fi instalat pavajul.


De asemenea, este planificată restabilirea pereților și podelei, instalarea iluminatului. În plus, în pasajul subteran vor fi instalate camere de supraveghere video.

În cea de-a doua etapă de desfășurare a lucrărilor vor fi create condiții pentru persoanele cu dezabilități. Astfel, pasajul subteran va fi echipat cu rampe pentru cărucioare și, în plus, vor fi instalate ascensoare, deoarece unghiul de înclinație a scării este prea mare.
Reamintim că din trecerea subterană au fost evacuate toate punctele comerciale care au ocupat cea mai mare parte a spațiului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load