COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Intervenție ”Fulger” în capitală. Oamenii legii au intrat pe geam (VIDEO)

Intervenție ”Fulger” în capitală. Oamenii legii au intrat pe geam (VIDEO)

Un bărbat în vîrstă de 63 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica cu suportul angajaților BPDS „Fulger”, pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unei tentative de omor.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Botanica a fost sesizat în seara zilei de 05 august, în jurul orelor 18:30 de min., de către un bărbat comunicînd că i-a fost aplicată o plagă de cuțit. La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului echipajele BPRO, grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei forțele de ordine au depistat un bărbat de 62 de ani, care era însîngerat, comunicînd că a fost atacat de către vecinul lui. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, transmite unimedia.info.

Urmare a măsurilor de investigație și urmărire penală desfășurate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că bănuitul se afla la victimă în ospeție și în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, ulterior individul i-a aplicat o lovitură de cuțit, în regiunea cutiei toracice. Victima a reușit să iasă din apartament solicitînd ajutorul poliției iar bănuitul s-a încuiat în apartament și nu refuza să deschidă ușa apartamentului.


Astfel, la fața locului au fost solicitați angajații BPDS ,,Fulger” și IGSU, pentru a interveni și reține persoana suspectă. Grație intervenției prompte a forțelor de ordine suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load