COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Indemn: Ajunge să dăm orașul nostru în mîinile unor oameni cărora nu le pasă de el (VIDEO)

Indemn: Ajunge să dăm orașul nostru în mîinile unor oameni cărora nu le pasă de el (VIDEO)

Prezentatoarea de televiziune Elena Levițkaia-Pahomova a îndemnat locuitorii Chișinăului să participe activ la alegerea primarului general al capitalei pe 3 noiembrie și să voteze pentru candidatura lui Ion Ceban din Partidul Socialiștilor, transmite Noi.md.

Într-un mesaj video postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Elena Levițkaia-Pahomova a menționat că nu este indiferentă față de soarta orașului în care s-a născut, trăiește și speră să trăiască mulți, mulți ani și să facă ceva în numele său și pentru el.

„Dar ceea ce trebuie anume să facem este să venim la secțiile de votare pe 3 noiembrie și să votăm, pentru că ajunge să dăm orașul nostru în mîinile unor persoane cărora, în principiu, nu le pasă de el”, a menționat jurnalista.


Ea a explicat că și-a înregistrat mesajul video pe fundalul Teatrului de Operă și Balet, a uneia dintre clădirile pe care ar trebui să apară în curînd mozaicul care înfrumuseța mai devreme fostul Palat al Sindicatelor, care, din păcate, a fost demolat.

„Acesta va fi un mozaic salvat și sper foarte mult că, odată cu venirea noului primar și noului consiliu municipal, acest lucru se va întîmpla”, a spus Elena Levițkaia-Pahomova, îndemnînd locuitorii Chișinăului să voteze la alegerile din 3 noiembrie pentru Ion Ceban .

„El, la fel ca mine, s-a născut aici la Chișinău, locuiește aici și, la fel ca mine, speră că va lucra mulți, mulți ani în beneficiul său. Știu sigur că poți veni la el și poți cere de la el. Pentru că lui îi pasă cum va fi acest oraș. Pe 3 noiembrie – toți la votare! Noi toți împreună vom decide soarta orașului nostru", a subliniat Elena Levițkaia-Pahomova în concluzie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load