COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Încă un pas spre modernizarea Pieței Centrale

Încă un pas spre modernizarea Pieței Centrale

Un grup de lucru pentru modernizarea Pieței Centrale a fost creat în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău. Din acest grup va face parte 20 de persoane, consilieri și membri ai societății civile.

„Eu înțeleg că toată lumea este pe aceeași undă. Noi am propus un concept, pe unde a fost critica, pe unde a fost acceptat. Foarte mult depinde cine va conducea acest grup. Cert este că avem o problemă în capitală, iar acest spațiu trebuie modernizat. Cel mai importat este ca să nu o întindem. S-ar putea ca în contextul prezentării acestui proiect este posibil să facem rectificări la buget. Asta ar însemna că pînă pe 10 iulie să vină cu un prim concept. Ulterior să fie dezbătut pe 15-20 iunie”, a declarat Ion Ceban.

Săptămîna trecută primarul general Ion Ceban a prezentat un concept de modernizare a Pieței Centrale. Astfel, modernizarea urmează să fie făcută parțial, fără ca întreprinderea municipală să fie închisă. De precizat că Piața Centrală este amplasată pe 5 hectare, dintre car 1,4 h este teren privatizat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load