COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Încă o zonă din capitală, tranformată în gunoiște, a fost curățată (VIDEO)

Încă o zonă din capitală, tranformată în gunoiște, a fost curățată (VIDEO)

Gunoiul adunat de mai mulți ani pe stadionul școlii profesionale numărul 3 de pe strada Burebista, din sectorul Botanica al Capitalei a fost astăzi evacuat, a anunțat primarul general, Ion Ceban.

În acel loc vor fi instalate panouri informative prin care cetățenii vor fi atenționați despre sancțiunile contravenționale, care urmează să le primească în cazul în care vor arunca gunoiul în spațiile publice.

La fel, au fost luate măsuri de înlăturare a gunoiului de pe teritoriul Gării de Sud din Chișinău. Gunoiul nu era evacuat din motive că gara și-a întrerupt activitate pe perioada pandemică, dar și plata pentru serviciile acordate de Î. M. Regia Autosalubritate. În acest sens a fost întocmit proces verbal cu privire la contravenție în numele administrației gării.

"Rog și îndemn în continuare ca toți cetățenii să ne informeze despre neregulile depistate pe site-ul eu.chisinău.md. Serviciile responsabile ale Primăriei examinează toate adresările și iau măsuri pe fiecare caz în parte", a menționat Ceban.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load