COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Încă o ogradă din capitală, transformată în parcare (FOTO)

Încă o ogradă din capitală, transformată în parcare (FOTO)

Multor locuitori ai Moldovei le place să discute despre ordinea din țară și dintr-o anumită localitate, dar nu le place să respecte regulile elementare la locul de trai și transformă totul în jur în tărăboi și haos, transmite Noi.md.

Acest lucru este demonstrat de numeroasele ogrăzi din capitală, înecate la propriu de mașini, parcate în curțile caselor de locuit la nimereală, inclusiv, pe terenurile de joacă, straturile de flori, la intrările și ieșirile de curte, pe trotuare și așa mai departe, ceea ce crează disconfort pietonilor, inclusiv copiilor, persoanelor în vîrstă, complică viața altor șoferi, care nu pot trece în mod normal.

În același timp, șoferii care-și parchează mașinile la nimereală nu doresc să folosească serviciile parcărilor din apropiere cu pază, supraveghere video, paznici. Ca rezultat, în multe curți are loc un haos total.


Locuitorii capitalei se opun existenței unor astfel de parcări ilegale, ei doresc ca orașul nostru, cunoscut drept unul dintre cele mai frumoase și mai verzi orașe din Europa, să-și recapete în curînd fosta frumusețe, deoarece a fost construit pentru oameni, nu pentru mașinile de fier fără suflet.

În fotografia de mai jos este prezentată o altă curte din capitală, care a fost transformată în parcare. Adresa: Independenței 2/1-2/2

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load