COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În capitală un șofer prins în stare de ebrietate avansată la volan

În capitală un șofer prins în stare de ebrietate avansată la volan

Un bărbat în vîrstă de 42 de ani a fost depistat în stare de ebrietate avansată la volan.

Acesta a fost surprins circulînd haotic pe străzile capitalei, iar un alt conducător auto a alertat forțele de ordine despre acest caz. La scurt timp bărbatul a fost stopat, iar aparatul Drager a confirmat prezența alcoolului în aerul expirat fiind de 1,25 mg/l. Pe numele acestuia a fost pornit un proces penal, transmite jurnal.md.

Ieri la linia telefonică destinată exclusiv pentru sesizarea poliției în cazurile de conducere a automobilelor în stare de ebrietate, a parvenit un apel telefonic de la un cetățean precum că pe bulevardul Dacia spre strada București un automobil de model Volkswagen Passat se deplasează neuniform încălcînd normele circulației rutiere.


Șoferul care a sesizat poliția văzînd riscurile la care expune traficul rutier conducătorul Passatului, a continuat urmărirea acestuia înștiințînd telefonic inspectorii despre fiecare moment al deplasării. Astfel, la cîteva minute agenții de patrulare care asigurau siguranța traficului rutier în zona centru, au stopat automobilul denunțat de cetățean.

La volanul autovehiculului se afla un bărbat în vîrstă de 42 de ani, vizibil în stare de ebrietate. Acesta a fost escortat la Brigada de Patrulare a INP. Supus testului alcoolscopic, aparatul Drager a confirmat prezența alcoolului, în aerul expirat fiind 1,25 mg/l. Pe numele acestuia a fost pornit proces penal.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load