COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În capitală au început lucrările de reparație a străzii Tighina (FOTO)

În capitală au început lucrările de reparație a străzii Tighina (FOTO)

Primarul Ion Ceban anunță că astăzi au început lucrările de schimbare a rețelelor subterane de pe strada Tighina.

Lucrările de schimbare a utilităților subterane vor fi realizate pe o lungime de 470 de metri, iar termenul de executare este de 60 de zile. Costul total al lucrărilor din str. Tighina este de 40 de milioane de lei, banii fiind alocați din bugetul municipal.

"Este vorba de toate rețelele subterane, astfel ca să nu mai intervenim pe această porțiunile mulți ani înainte, nici pe carosabil, nici pe trotuare, după ce vom asfalta integral strada. Am inspectat șantierul și am comunicat cu lucrătorii, totodată am arătat dezastrul care este pe această stradă și care în curînd va fi reabilitată în totalitate", a declarat Ceban.

Potrivit primarului, în a doua etapă a proiectului va fi reabilitată însăși strada și trotuarele, iar lucrările vor fi finanțate de BERD/BEI, în cadrul celei de-a II/a etape a Programului de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere în zona centrală a capitalei.


Anterior, lucrări de schimbare a țevilor de apeduct și canalizare au fost efectuate pe str. Tighina, tronsonul str. Ștefan Cel Mare și Sfînt – str. București.

"Ne propunem ca în curînd să înceapă lucrările și pe strada Creangă și 31 august, chiar dacă am fost nevoiți să efectuăm o expertiză pe aceste proiecte din cauza administrării defectuoase a fostei conduceri", a mai menționat primarul general.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load