COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În capitală au fost aplicate amenzi de peste 3 milioane de lei, în doar o săptămînă

În capitală au fost aplicate amenzi de peste 3 milioane de lei, în doar o săptămînă

Pe parcursul săptămînii trecute, poliția municipală a documentat 552 de cazuri de încălcări contravenționale în Chișinău și a aplicat amenzi în valoare totală de peste 3 milioane de lei. Datele au fost prezentate în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

Potrivit șefului-adjunct al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, pe parcursul săptămînii precedente în municipiu au fost înregistrate 84 de infracțiuni. „Preponderent este vorba despre furturi, 34 de infracțiuni, dintre care circa 12 descoperite. Au mai fost săvîrșite 4 jafuri, toate descoperite”, a precizat Alexei Grosu, transmite unimedia.info.

Totodată, poliția municipală a documentat 552 de cazuri de încălcări contravenționale și a aplicat amenzi în valoare totală de 3 milioane 101 mii 600 lei.


În săptămîna trecută, în capitală au avut loc 5 accidente, dintre care unul grav, soldate cu 5 persoane traumatizate.

De asemenea, pentru că ieri și astăzi, în țară se sărbătorea tradițional Paștele Blajinilor, iar în acest an, accesul în cimitire a fost interzis, pentru a evita răspîndirea infecției cu Covid-19, Poliția Capitalei, Inspectoratul Național de Patrulare și Inspectoratul General de Carabinieri au asigurat, pe parcursul celor 2 zile, ordinea publică în apropierea celor 42 de cimitire din Chișinău și din suburbii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load