COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În capitală a început campania de salubrizare de toamnă

În capitală a început campania de salubrizare de toamnă

La începutul acestei săptămîni, în capitală a fost dat startul campaniei de salubrizare de toamnă, care va dura pînă pe 8 decembrie, relatează Noi.md.

În perioada de referință, autoritățile administrației publice locale vor contribui la îmbunătățirea situației în oraș vizavi de salubrizarea străzilor și sistemele de canalizare, trotuare, stații de așteptare, teritoriile instituțiilor sociale și a curților blocurilor de locuințe; redresarea stării de lucruri la platourile de acumulare a deșeurilor și depozitarea separată a gunoiului; lichidarea gunoiștilor neautorizate etc.

Primăria Chișinău informează locuitorii capitalei și agenții economici despre necesitatea depozitării separate a deșeurilor: frunziș și gunoi menajer, neadmiterea incendierii deșeurilor vegetale, menținerea în curățenie a terenurilor aferente caselor de locuit/ teritoriile din preajma imobilelor pe care le administrează.


În cazul neconformării acestor solicitări, persoanele fizice și juridice sînt pasibile de sancțiuni sub formă de amendă.

De asemenea, autoritățile municipale vor continua activitățile privind salubrizarea orașului începute săptămîna trecută, prin curățarea teritoriilor din preajma drumurilor magistrale, precum Calea Basarabiei și șos. Hîncești. Totodată, în săptămîna curentă urmează a fi salubrizate teritoriile din bd. Dacia, șos. Muncești și str. Bucovinei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load