TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Iluminatul public a fost inaugurat pe strada Kiev (VIDEO,FOTO)

Iluminatul public a fost inaugurat pe strada Kiev (VIDEO,FOTO)

Miercuri a fost inaugurat iluminatul public de pe strada Kiev, sectorul Rîșcani al capitalei, scrie Noi.md cu referire la un comunicat al autorităților publice locale.

La eveniment a participat Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, reprezentanți ai Direcției generale transport public și căi de comunicație, ai ÎMREI „Lumteh" etc.

Lucrările de reabilitare a iluminatului public pe str. Kiev au fost executate pe parcursul lunilor februarie - martie, a.c., fiind înlocuite 120 de lămpi pe bază de LED. De asemenea, au fost schimbate cablurile de alimentare și consolele pentru iluminarea simultană a părții carosabile și a trotuarelor. Costul proiectului este de 580 mii lei.


Ruslan Codreanu a ținut să menționeze că evenimentul reprezintă cea de-a cincea arteră importantă din oraș, unde a fost reabilitat iluminatul public. Iar acesta înseamnă mai multă siguranță pentru pietoni, cît și în trafic. Edilul a dat asigurări că pînă în aprilie, Chișinăul nocturn va fi mai luminos decît în prezent, deoarece atunci vom avea deja 10 străzi iluminate modern.

Pe parcursul anului 2019, urmează a mai fi modernizat iluminatul public pe străzile: Calea Moșilor, Calea Ieșilor, bd. Moscova, str. Muncești și sectorul Budești 2.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load