COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Hotărît! Transportul public din capitală va circula în regim normal

Hotărît! Transportul public din capitală va circula în regim normal

De astăzi, 16 iunie, programul de activitate al transportului public municipal, troleibuze și autobuze, a revenit în regim obișnuit, pe parcursul întregii zile, fără întreruperi. Însă este interzisă în continuare îmbarcarea pasagerilor în unitățile de transport fără măști de protecție.

O hotărîre în acest sens a fost adoptată marți, 16 iunie, de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău (CESP) la solicitarea primarului general, Ion Ceban.

În zilele de odihnă, în perioada: 16 - 30 iunie, a.c., transportul public va fi întrerupt. Astfel, autoritățile municipale vor înainta propuneri către Comisia Națională de Sănătate Publică pentru a fi revăzută decizia referitoare la transportul public din Chișinău, astfel ca acesta să activeze în regim obișnuit, pe tot parcursul săptămînii.


Capacitatea recomandată de îmbarcare a unităților de transport este de 35 de persoane pentru troleibuzele și autobuzele obișnuite și de 50-60 de persoane pentru cele articulate.

Forțele de ordine vor fi prezente în continuare în stațiile de așteptare a transportului public, pentru monitorizarea fluxului de pasageri, conform limitelor stabilite, neadmiterea îmbulzelii și îmbarcării călătorilor fără măști de protecție.

Totodată, Î.M. „Regia Transport Electric", Î.M. „Parcul Urban de Autobuze" și administratorii rutelor de microbuze vor asigura personalul liniar cu echipamente de protecție, respectiv, dotarea unităților de transport cu dezinfectanți pentru mîini.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load