COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Hotărît! Cum vor circula de mîine troleibuzele și autobuzele în capitală

Hotărît! Cum vor circula de mîine troleibuzele și autobuzele în capitală

Începînd cu ziua de mîine, transportul public din capitală va circula în două ture, după următorul program: dimineața - 5.30 - 10.00; seara - 16.00 - 20.00, a anunțat astăzi primarul general Ion Ceban, notează Noi.md.

În restul orelor transportul va fi oprit. Cît privește microbuzele, Ion Ceban a anunțat că va cere operatorilor să fie aplicat același regim de activitate.

"Se va lucra după un program restricționat în contextul în care, vrem să asigurăm cu transport cetățenii care trebuie să meargă la muncă, sau la spitale.
În rest, recomandarea noastră este să rămîneți acasă să evitați locurile publice, în cazul în care nu aveți o necesitate de a ieși din casă. Totodată, vreau să recomand, să rog, să evitați călătoriile prin țară, dacă iarăși, nu este vorba de o urgență.

Regulile în transportul public rămîn aceleași, păstrați distanța socială de cel puțin un metru, folosiți dezinfectantul pentru mîini instalat în fiecare unitate de transport", a declarat astăzi primarul general.


El a amintit și despre faptul că zilnic întreprinse toate măsurile necesare pentru a minimiza riscurile de îmbolnăvire cu infecții aerogene. Angajații sînt instruiți cum să se comporte și echipați potrivit recomandărilor specialiștilor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load