TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Grup de soluţionare a litigiilor în construcţii, înființat în cadrul primăriei

Grup de soluţionare a litigiilor în construcţii, înființat în cadrul primăriei

Primarul municipiului a venit cu acest anunţ în cadrul şedinţei operative a serviciilor municipale ale Primăriei Chișinău.

Viceprimarul Victor Chironda a fost numit președinte al noului grup, iar viceprimarul Ilie Ceban – vicepreşedinte al noii entităţi. Membrii ai grupului au devenit specialiști din departamentele de specialitate și din cabinetul primarului general, un reprezentant al societății civile, precum și președintele asociației de patronat din construcţii, relatează NOI.md cu referire la aif.md.


- Grupul de lucru va studia cazurile litigioase, va emite recomandări pentru elaborarea de concepte pentru proiectele de decizie pentru rezolvarea problemelor în fiecare caz în parte. Președintele grupului îi va convoca şedinţele ori de cîte ori va fi necesar, iar preturile de sector și departamentele de profil vor oferi la cerere toate informațiile necesare, a declarat primarul.

Pe baza recomandărilor grupului de lucru, proiectele de decizii vor fi elaborate cu transmiterea ulterioară a acestora spre examinare și aprobare de către primarul general al municipiului Chișinău sau Consiliul municipal Chișinău. Ion Ceban le-a cerut companiilor de construcţii să acționeze în conformitate cu legea și să nu încerce să amenințe administrația locală.

- Unii dintre ei ne amenință cu judecata, ei s-au deprins să obțină ceea ce doresc prin această metodă. Totuşi, nimeni din echipa noastră nu se teme de ceea ce încercați să ne transmiteți prin terțe părți. Vă solicităm un singur lucru - lucrați legal, a declarat Ceban.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load