Gamrețki i-a răspuns lui Codreanu

Gamrețki i-a răspuns lui Codreanu

Fostul șef al Direcției generale transport și căi de comunicații, Igor Gamrețki, infirmă spusele actualului primar interimar al capitalei Ruslan Codreanu, precum că ar cere restabilirea în funcție. 


„Sînt aberații, dar nu vreau mai mult să comentez. Eu nu solicit să fiu restabilit, deoarece nu am hotărîrea de judecată. Eu cu domnul Codreanu nici nu am discutat niciodată pe această temă. Dumnealui spune că nu se ocupă de PR politic, dar, de fapt, în afară de PR politic aceasta nu este absolut nimic”, a spus Igor Gamrețki.


Fostul șef al Direcției transport spune că litigiul său împotriva Primăriei Chișinău, privind restabilirea sa în funcția de director, a fost comasat cu cel al lui Adrian Boldurescu, un alt ex-șef al Direcției transport, demis în anul 2014. Recent, magistrații de la Judecătoria Chișinău sediul Centru au dispus ca Boldurescu să fie repus în funcție și, respectiv, demersul avocaților lui Gamrețki a fost respins de instanță.


Acum, potrivit ex-directorului de la Transport, avocatul său va examina decizia instanței și va decide cum va proceda ulterior.


Igor Gamrețki a fost demis de Chirtoacă în anul 2017, înainte ca primarul să fie reținut în dosarul parcărilor cu plată, dosar în care fostul șef de la transport a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.


În prezent, funcția de director interimar al Direcției generale transport și căi de comunicații este exercitată de Oleg Caraman.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load