COVID-19 în MOLDOVA

Fracțiunea PSRM din CMC are un nou consilier

Fracțiunea PSRM din CMC are un nou consilier

Fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău are un nou consilier. Este vorba despre Tatiana Corcimari, care a luat locul alesului local Iurie Harmelin, decedat la începutul acestei luni.

Proiectul privind atribuirea unui mandat de consilier în Consiliul municipal Chișinău a fost inclus, astăzi, pe ordinea de zi. Astfel, Tatiana Corcimari, candidat supleant pe lista fracțiunii PSRM, a preluat mandatul rămas vacant în urma decesului consilierului socialist Iurie Harmelin, scrie unimedia.info.

CMC a luat act de atribuirea mandatului, totodată, Tatiana Corcimari a fost inclusă în calitate de membră a Comisiei pentru protecția socială, ocrotire a sănătății, educație, cultură, mass-media și relații interetnice a consiliului municipal.


Tatiana Corcimari a figurat și în lista candidaților Partidului Socialiștilor pe circumscripția națională la alegerile parlamentare din februarie 2019. Tatiana Corcimari este jurist, la acel moment fiind secretarul executiv al organizației teritoriale a sectorului Rîșcani, Chișinău.

Mandatul de consilier a rămas vacant după ce fondatorul teatrului dramatic „De pe strada Trandafirilor”, Iurie Harmelin, consilieri municipal PSRM a decedat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load