COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fotografiile din stațiile de așteptare arată cît de mult are nevoie capitala de noi autobuze

Fotografiile din stațiile de așteptare arată cît de mult are nevoie capitala de noi autobuze

Necesitatea noilor unități de transport este un lucru primordial. Cel puțin astfel putem conclude din aceste fotografii de mai jos, făcute în unele suburbii din capitală Sîngera, Băcioi, Ghidighici, Tohatin

Potrivit primarului general al capitalei, acestea sînt imagini doar din cîteva stații de așteptare a transportului public din localitățile enumerate.

„Locuitorii suburbiilor de mulți ani așteaptă noi, dar și suficiente unități de transport, iar după sistarea activității microbuzelor, oamenii sînt nevoiți să aştepte ore în şir în staţii sau să meargă pe jos cîţiva km, pentru a lua un mijloc de transport. Astăzi este o zi importantă, în cadrul ședinței CMC, consilierii trebuie să decidă dacă acceptă propunerea executivului de achiziționare în anul curent: 100 autobuze, asamblarea a 30 troleibuze, achiziționarea a 18 unități de transport articulat”, a scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.


În a doua etapă urmează să fie achiziționate 150 autobuze, 70 de troleibuze tradiționale, 20 de troleibuze articulate.

„Oamenii nu au ales consilierii după criteriile politice, oamenii au ales funcționarii care să le soluționeze problemele fiind tergiversate ani la rînd”, a conchis acesta.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load