COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Focuri de arme la Buiucani. Ce s-a întîmplat

Focuri de arme la Buiucani. Ce s-a întîmplat

Un polițist, în vîrstă de 38 de ani, a ajuns la spital cu mai multe traume, după ce a fost snopit în bătăi de un alt bărbat de 33 de ani, după ce între cei doi s-ar fi iscat un conflict. Incidentul s-a produs pe 6 iunie, pe teritoriul unui complex de foișoare din orașul Durlești.

IP Buiucani a fost alertat la data de 6 iunie, precum că pe teritoriul unui complex de foișoare din orășelul Durlești, s-a iscat un conflict între un grup de persoane, scrie unimedia.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al BPRO și grupa operativă unde a stabilit că între doi bărbați, unul dintre ei fiind polițist care era în afara orelor de serviciu, s-a iscat un conflict. Suspectul, în vîrstă de 33 de ani, ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, iar drept urmare acesta a fost transportat la spital.Barbatul de 38 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.


Pe caz a fost inițiata o cauza penală în baza art.151, iar bărbatul de 33 ani a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al dp municipiului Chișinău.

Circumstanțele se stabilesc în continuare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load