TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Fapta bună a unui șofer de taxi care l-a adus acasă pe băiatul pierdut în capitală

Fapta bună a unui șofer de taxi care l-a adus acasă pe băiatul pierdut în capitală

În dimineața zilei de 12 februarie, Nikita Ileiko, în vîrstă de 13 ani, de pe bulevardul Traian, a urcat în troleibuzul numărul 8 pentru a merge la școală.

„A încurcat troleibuzele pentru că studiază la o școală corecțională din Rîșcani”, a declarat pentru Komsomolskaya Pravda, Roman Volhv, șeful echipei de căutare COD. - Nu a ajuns la școală. Ultima dată a fost văzut dimineața în centrul orașului, la o staţie de lîngă Universitatea de Medicină. Copilul trăiește cu mama şi cu bunicii.


Apelul despre băiatul pierdut s-a răspîndit imediat pe rețelele de socializare. Era deja seara tîrziu. Semnele băiatului au fost plasate și în chat-ul șoferilor de taxi, relatează NOI.md cu referire la kp.md.

- Stăteam şi aşteptam vreo comandă și urmăream chatul, a declarat Vitali Cristea, șoferul serviciului de taxi Tornado. Am citit semnele băiatului și am continuat să lucrez. Pe la jumătate la patru, dimineaţa, mergeam la deal pe Decebal și am văzut un băiat care rătăcea de-a lungul bordurii. M-am oprit, l-a întrebat cum îl cheamă. El a răspuns: „Nikita”, a spus că s-a rătăcit. L-am aşezat în mașină, din moment ce nu existau comenzi în acel moment. Am sunat la numărul unității de căutare COD. Nikita a spus adresa lui și l-am condus acasă. L-am dus gratuit, a ieșit bunica, mult timp îmi mulţumea şi plîngea.

- Deseori citiţi mesaje despre copii pierduţi, publicate în chat-ul dvs.?

- Mereu studiez chaturile noastre. Cînd nu este nimic de făcut, cînd aștept cîte-o jumătate de oră o comandă, citesc toate informațiile. Dar este prima dată cînd am găsit un copil dispărut. Mă bucur că am făcut o faptă bună, dar am făcut-o, în primul rînd, pentru mine și nu pentru niciun beneficiu.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load