COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Explozie într-un apartament din capitală

Explozie într-un apartament din capitală

În dimineaţa zilei de 17 februarie 2020 angajaţii IGSU au fost alertaţi pentru a interveni la lichidarea consecinţelor unei deflagraţii produse într-un apartament de pe bulevardul Moscovei nr. 20 din Chişinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 06:27. Potrivit primelor informaţii o deflagraţie a fost înregistrată într-o locuinţă la etajul 7, transmite NOI.md cu referire la tvrmoldova.md.

La faţa locului au fost îndreptate două echipaje care au deblocat uşa unui apartament cu trei odăi. În interior, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care se propaga dintr-o încăpere în urma deflagraţiei.

Angajaţii IGSU au reuşit să localizeze arderea fără de a obţine răspîndire. În urma incendiului a fost afectată o canapea din odaie, iar explozia a deteriorat rama unei ferestre. În procesul de intervenţie, salvatorii au depistat la podea cadavrul unui bărbat în vîrstă de 65 de ani. Circumstanţele cazului, dar şi cauza morţii persoanei urmează a fi stabilite de organele de drept. În urma deflagraţiei alte locuinţe nu au fost afectate.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load