Ex primar: Chirtoacă nu a avut cînd lucra

Ex primar: Chirtoacă nu a avut cînd lucra

Serafim Urechean califică gestul lui Dorin Chirtoacă de a-și da demisia din postul de Primar General al Chișinăului, drept unul corect.


Fostul edil invocă starea deplorabilă a Capitalei, în care a adus-o Chirtoacă din cauza neglijenței, relatează Curentul.


„Nu e nimic ieșit din comun. Este o situație care s-a creat într-un stat democratic. Eu consider că a procedat bărbătește, că a scris cerere și a plecat din această funcție. După 10 ani de activitate în calitate de Primar General, cu așa insuccese care au fost înregistrate, e și normal că a creat condiții de alegere pe cale democratică a unui edil al Capitalei, ales de întregul popor”, a declarat Urechean.


Mai mult decît atît, fostul primar al Capitalei și-a exprimat părerea de rău, pentru sprijinul acordat în scrutinele electorale la funcția de primar.


„Cu regret, eu l-am susținut, și prima dată cînd a fost ales, și a doua oară. Mai mare batjocură de Capitala Republicii Moldova nu a fost niciodată. Ăștia nu au fost 10 ani de activitate în favoarea Capitalei, ci au fost 10 ani de activitate pentru el însuși. El nu a avut cînd lucra. Bețiile și altele, i-au încununat activitatea de zece ani de zile”, a adăugat Serafim Urechean.


Dorin Chirtoacă a anunțat că demisionează din funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, după ce a deținut-o timp de aproape 11 ani, între 2007-2018.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load