COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

După închiderea instituțiilor de învățămînt primăria capitalei cheamă la înțelegere

După închiderea instituțiilor de învățămînt primăria capitalei cheamă la înțelegere

Primăria municipiului Chișinău cheamă cetățenii orașului să dea dovadă de înțelegere, în contextul luării deciziei la nivel central de întrerupere a procesului educațional în școli și grădinițe, începînd de miercuri, 11 martie, a.c., pentru a evita îmbolnăvirile prin infecția COVID -19.

Părinții care educă copii minori sînt îndemnați să-și lase micuții în grija persoanelor de încredere atunci cînd merg la muncă. De asemenea, facem apel către angajatori, să dea dovadă de înțelegere față de acei părinți care nu au unde să-și lase copiii în timpul orelor de muncă.

În context, primarul general, Ion Ceban, a venit cu un apel către chișinăuieni, de a da dovadă de maximă responsabilitate privind recomandările specialiștilor și luare de atitudine imediată, în cazurile cu suspiciune de infecție.


„Rog să evitați, pe cît este posibil, locurile aglomerate și participarea la evenimentele publice. APL Chișinău întreprinde toate măsurile necesare pentru a evita răspîndirea virusului de tip nou”, a subliniat edilul capitalei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load