COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Două terenuri din zona Circului din Chișinău au fost întoarse municipalității

Două terenuri din zona Circului din Chișinău au fost întoarse municipalității

Două terenuri, cu o suprafață de aproximativ două hectare din zona Circului din Chișinău, au fost întoarse municipalității. Terenurile au fost returnate în proprietatea orașului prin votul Consiliului Municipal Chișinău.

În anul 2002, cele două terenuri au fost transmise cu titlu gratuit unei Asociații, în folosință provizorie.

Asociația urma să construiască un complex sportiv, dar pe parcursul anilor terenurile nu au fost valorificate și au fost lăsate în paragină, chiar în centrul orașului, transmite tv8.md.


„Astfel, nu au fost respectate condițiile deciziei, iată de ce, am propus Consiliului Municipal de a anula decizia și de a întoarce aceste terenuri în proprietatea municipalității”, susține primarul Ion Ceban.

În cazul acestor două terenuri a fost anterior pornită și o cauză penală, care se află în prezent în examinare.

„În continuare, urmează să fie identificate și alte terenuri, care au fost ilegal preluate prin diverse scheme și din nou vom merge în fața consilierilor, pentru a întoarce ceea ce este al Chișinăului. Este bunul oamenilor și așa să fie. Iar aceste pămînturi să fie folosite pentru dezvoltarea orașului și nu a intereselor personale ale unor persoane”, a mai menționat primarul municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load