Doi bărbaţi încătușați şi cercetaţi penal pentru jaf (VIDEO)

Doi bărbaţi încătușați şi cercetaţi penal pentru jaf (VIDEO)

În seara zilei de 21 ianuarie curent, doi bărbaţi, unul cu  vîrsta de 50 de ani şi altul de 58 de ani, au fost atacaţi prin surprindere de 2 indivizi, una din victime fiind deposedată de telefonul mobil, cauzîndu-i  un prejudiciu de 650 lei, notează NOI.md.

Incidentul a avut loc la intersecţia strazilor 31 August 1989 cu Bulgară, în incinta unui bloc care la moment se află în construcţie. La faţa locului au intervenit poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliție a mun. Chişinău, după ce au fost alertaţi de către victime.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigaţii demarate, au fost  identificaţi doi indivizi  bănuiţi pe acest caz.  Bănuiţii s-au dovedit a fi originari din r. Orhei şi r. Cantemir, anterior condamnaţi pe infracţiuni similare, cu  vîrsta de 25 şi 34 de ani, fiind încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorat pentru documentare. Ulterior, forțele de ordine au depistat şi ridicat telefonul mobil ce aparţine victimei la unul din suspecţi.

Bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în cadrul acţiunilor procesual penale desfăşurate şi au fost reţinuţi pentru 30 de zile. sînt  cercetaţi penal pentru jaf şi riscă o pedeapsa cu închisoare de la 5 la 7 ani.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load