COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon și Ceban au avut o întrevedere

Dodon și Ceban au avut o întrevedere

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu primarul de Chișinău, Ion Ceban, cu care am discutat subiecte legate de dezvoltarea capitalei, inclusiv proiectele de importanță majoră în domeniul infrastructurii, reparației drumurilor, transportului, amenajării parcurilor.

"Am fost unanimi în opinia privind necesitatea atragerii unui număr mai mare de investitori autohtoni și din străinătate în soluționarea celor mai stringente probleme ale orașului.

În context, împreună cu Ion Ceban am avut o întrevedere cu un grup de investitori din statele UE și din Turcia cu care am discutat realizarea proiectelor investiționale în Chișinău și în țară, în ansamblu. În special, ne-am referit la proiectele de dezvoltare a infrastructurii, construcției drumurilor, podurilor, parcurilor ș.a.


Am exprimat gratitudine părții turce pentru implicarea activă a investitorilor și companiilor de construcții din această țară în Republica Moldova, aducînd în calitate de exemplu complexul sportiv Chișinău Arena, care va fi deschis oficial la 1 mai. I-am îndemnat pe partenerii din Turcia și din țările UE să investească mijloace în proiecte de amploare, anunțate de conducerea Republicii Moldova", a declarat șeful statului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load