COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Directorul de la Prometeu: La 2 septembrie, toţi elevii se vor aşeza în bănci

Directorul de la Prometeu: La 2 septembrie, toţi elevii se vor aşeza în bănci

După ce Ministerul Educației, Cercetării și Culturii s-a arătat îngrijorat de soarta elevilor, directorul Liceului „Prometeu-Prim”, Aurelian Silvestru, a venit cu un anunț.

„Directorul Liceului „Prometeu-Prim”, în persoana subsemnatului, şi cadrele didactice ale acestei instituţii sîntem responsabili de soarta a peste o mie şase sute de copii, care aşteaptă de la noi nu declaraţii goale, ci fapte benefice pentru viitorul lor.

Şcoala aparţine copiilor!

Litigiul dintre fondatori se va rezolva în instanţele de drept. La 2 septembrie, toţi elevii se vor aşeza în băncile în care au stat şi anul trecut, avînd în faţă aceleaşi cadre didactice şi acelaşi director.


E dreptul oponenţilor să ameninţe, dar dreptul copiilor la educaţie este prioritar.

Investiţiile din ultimii ani (pe care oponenţii noştri le-au afişat ca pe un merit personal) au fost făcute doar din fondurile Liceului, fără nici un fel de contribuţii din partea fondatorilor.

Legalitatea Liceului de Creativitate şi Inventică „Prometeu-Protalent” este incontestabilă: această entitate juridică a fost înregistrată în anul 2010 şi s-a numit pînă în prezent Şcoala primară de Creativitate şi Inventică „Prometeu-Junior”.

Apelez la bunul simţ al foştilor mei asociaţi, le cer să nu destabilizeze şi mai mult situaţia şi să aştepte calm deciziile pe care doar instanţele de drept le pot lua.

Elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice le urez un an şcolar cu multă linişte, succese, bucurii!”, semnează Aurelian Silvestru.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load