Directoarea de la gradinița 177 nu va fi reangajată în funcție

Directoarea de la gradinița 177 nu va fi reangajată în funcție

Directoarea de la Grădinița 177 din capitală nu va fi reangajată, informează Noi.md cu referire la declarațiile făcute de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.


În cadrul ședinței serviciilor primăriei de astăzi, edilul capitalei a făcut un apel către educatori:


”Stimați educatori, nu vă temeți și nu vă lăsați șantajați. Continuați activitatea în interesul copilului. Nu o să se întoarcă nimeni. Voi merge pînă în pînzele albe așa cum s-a întîmplat și la grădinița Lăstăraș”, a spus primarul.


Acesta a precizat că directoarea de la grădinița 177, a reangajat educatorii, demiși anterior, care erau acuzați de agresiune asupra copiilor.


”Urmează să am discuții azi cu toți educatorii din cadrul instituției, dar și cu părinții. Urmează să fie numit cineva în funcția de interimat. Există mai multe probe audio în care copiii sînt agresați”, a spus Codreanu. 


Reamintim că zilele trecute, Ruslan Codreanu a anunțat că a demis directoarea grădiniței 177 din capitală, Lucia Cazacu. Decizia a fost luată după ce Raportul Centrului psiho-socio-pedagogic a arătat că mai mulți copii din instituție au fost supuși violențelor fizice și verbale din partea educatorilor.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load