Direcția educație din sectorul Ciocana a rămas fără șef

Direcția educație din sectorul Ciocana a rămas fără șef

Șefa direcția educație din sectorul Ciocana a fost demisă, informează Noi.md.


Motiv al demisiei a fost faptul că actuala șefă a Direcției, Veronica Puiu, ar fi comandat fructe olandeze la un preț de 36 de lei per kilogram, în timp ce producătorii de fructe de la noi nu își pot vinde marfa.


Într-o postare pe pagina sa de facebook, primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat că în cîteva zile direcția va avea un nou șef interimar.


”Bugetul pentru alimentația copiilor a fost mărit și personal am lobat acest lucru inclusiv la Guvern, nu pentru ca șefuleții să cumpere produse olandeze. Tot repet despre transparență, despre importanța educației, despre comunicare, despre deschiderea Primăriei, despre colaboare cu societatea civilă, despre faptul că noi suntem aici în serviciul cetățenilor. Doar că aparent unii angajați nu înțeleg limba română, deși în fișa de post li se cere acest lucru”, a spus edilul.


Acesta a menționat că este timpul de a schimba abordarea.


”Urmează și alte disponibilizări. Îmi doresc să avem o ”listă neagră” a angajaților, care fiind dați afară dintr-o funcție să nu migreze repejor pe alt scăunel fără niciun stres sau mustrare de conștiință.


Sistemul Primăriei suferă de o invazie de ploșnițe. Încerci să lupți și să scapi de ele, vrei să le alungi din casă, trimițîndu-le în habitatul lor natural, unde să nu deranjeze pe nimeni”, a mai spus primarul.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load