COVID-19 în MOLDOVA

Detalii noi în cazul pedofilului de la Botanica

Detalii noi în cazul pedofilului de la Botanica

Încă un tată al unei fetițe de 13 ani care locuiește în sectorul Botanica al Capitalei a povestit pentru Noi.md despre faptul că un bărbat ar fi încercat să îi agreseze fiica.

Potirivit datelor de care dispunem, este vorba de un bărbat cu vîrsta cuprinsă între 30-40 de ani, cu înălțimea de peste 1,80, constituție scundă și puțin chel.

”Fiica a fost abordată de acest indivit în troleibuzul 2 cînd a urcat la stația de la Mall cu direcția spre Botanica. Acesta a apucato de mîină și i-a spus hai cu mine. În acel moment fiica s-a speriat și s-a îndepărtat de el. Toată istoria nu s-a oprit aici, pe tot parcursul călătoriei, bărbatul o privea insistent și îi spunea să se apropie”, spune tatăl fetei.


Potrivit declarațiilor fetei, agresorul purta mască și era îmbrăcat într-o cămașă verde și pantaloni negri. Acesta ar fi coborît la stația de la intersecția străzilor Traian și Independenței.

Reamintim că astăzi în presă au apărut date privind apariția în sectorul Botanica al capitalei a unui individ care urmărește minore.

Potrivit ofițerului de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii întreprind măsurile necesare pentru a identifica unde se află suspectul. Preliminar, acesta ar avea probleme de sănătate. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite în cadrul investigației.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load