COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Detalii noi despre incendiul izbucnit în sectorul Rîșcani

Detalii noi despre incendiul izbucnit în sectorul Rîșcani

În după amiaza zilei de 27 aprilie angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu produs într-un bloc de locuit de pe bulevardul Moscovei, 11.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:52. La fața locului au intervenit trei echipaje ale pompierilor. Ajunși la fața locului salvatorii au stabilit că într-un apartament cu suprafața de 35 metri pătrați de la etajul 16, ard bunuri materiale.

Pompierii au reușit localizarea incendiului la 13:15, fără ca arderea să obțină răspîndire la alte locuințe. Incendiul a fost complet lichidat la ora 13:18. În urma arderii au fost afectate bunuri materiale din interiorul bucătăriei apartamentului. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit.


Potrivit IGSU din cauza parcărilor neregulamentare a autovehiculelor în curtea blocului, salvatorii nu au avut acces de a amplasa autoscara de intervenție, reușind realizarea misiunii de stingere și intervenție prin interiorul scării. Acțiunea echipelor de intervenție fiind periclitată de mijloacele de transport parcate în preajma blocului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load