COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: "Rîul Bîc va fi curățat anul acesta"

Declarație: "Rîul Bîc va fi curățat anul acesta"

În scopul prevenirii inundării străzii Albișoara din capital, va fi curățat rîul Bîc, iar strada va fi reparată în acest an.

Anunțul a fost făcut de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, menționînd că în curînd autoritățile capitalei vor anunța tendere pentru reparația bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt, str. I. Creangă, str. 31 August 1989, transmite Noi.md.

”Iresponsabilitatea la proiectarea şi efectuarea lucrărilor de reparaţii a străzilor din capitală, un domeniu foarte important, creează̆ aceleași probleme ani la rând, iar în consecinţă oamenii sunt nemulţumiţi iar oraşul arată ca după război, după fiecare ploaie torențială̆.


Lucrăm în acest sens şi identificăm soluţii, pentru a rezolva aceste problem”, a menționat Ion Ceban.

El a menționat că gurile de captare din oraş nu fac față volumului mare de apă, pentru că în partea de sus a orașului acestea pur şi simplu nu există, iar toată apa vine la vale, pe str. Albişoara.

Culmea este că pe Gh. Asachi, la reparaţia străzii, au fost montate acele capace pentru așa zisele guri de captare, doar că din deal și până la strada P. Halippa ele sînt puse de frumusețe.

”De fapt, scurgeri pluviale nu există. Așa lucra fosta administrație a municipiului Chieșinău. Și astăzi avem ce avem. Astfel, lucrările de reparaţie pe str. Gh. Asachi au fost realizate cu grave încălcări. Actualmente, identificăm soluţii în acest sens. Este un proces anevoios, dar sunt sigur că vom rezolva şi în această problemă”̆, a subliniat edilul capitalei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load