COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Ion Ceban a făcut multe pentru oraș și are cu ce veni în fața alegătorului (FOTO)

Declarație: Ion Ceban a făcut multe pentru oraș și are cu ce veni în fața alegătorului (FOTO)

Ion Ceban a făcut multe pentru orașul Chișinău, iar el are cu ce veni în fața alegătorilor. Dar cu ce vin adversarii săi, în afară de critica otrăvitoare și fantezii erotice, noi nu știm.

Despre acest lucru a declarat deputatul Partidului Socialiștilor, analistul politic Bogdan Țîrdea, transmite Noi.md.

El a scris pe pagina sa de pe o rețea socială că Ion Ceban a luptat mult timp pentru bugetul capitalei, pentru proiecte sociale și de infrastructură.

Și cei 19 consilieri ai PSRM au reușit multe să facă, chiar și fără a avea sprijinul primarului Capitalei.


„Au fost construite 190 terenuri de joacă și 70 terenuri sportive, 10 stadioane, au fost reparate 170 de școli, 190 de grădinițe, au fost cumpărate 12 autospeciale, 40 de troleibuz noi, 31 de autobuze noi, au fost instalate 1.132 de bănci și 20 de foișoare, a fost lansat un havuz muzical la Botanica, a fost restaurat parcul Valea Morilor. Zeci de mii de familii au primit ajutor social.

Întrebarea aici nu constă în faptul cine a făcut mai multe. Întrebarea este cine știe ce și cum trebuie de făcut, cine este gata să-și asume riscul să meargă împotriva mafiei construcțiilor, cartelurilor birocratice, cine știe cum să facă orașul mai bun”, a remarcat Bogdan Țîrdea.

El a subliniat că lupta pentru primărie este în plină desfășurare.

„Nu vreau să prezic și nu o voi face. Dar știu sigur că Ion Ceban a protejat mii de cetățeni de mafia construcțiilor. Știu sigur că a ajutat zeci de mii de persoane cu compensații, indemnizații etc. Și știu sigur că aceștia îi vor fi întotdeauna recunoscători. Dar acest lucru înseamnă mult!”, a spus parlamentarul PSRM.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load