TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Declarație: Cei de dreapta uită cu succes de suburbii după alegeri

Declarație: Cei de dreapta uită cu succes de suburbii după alegeri

După alegeri, candidații de dreapta la funcția de primar general al municipiului Chișinău uită cu succes de suburbii, de la locuitorii cărora au primit un sprijin mare, iar acum acești alegători au devenit mai activi la votarea Partidului Socialiștilor, deoarece candidatul său la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a ajutat toate suburbiile să-și rezolve cele mai importante probleme.

Acest lucru a fost declarat de deputatul Partidului Socialiștilor, analistul politic Bogdan Țîrdea, transmite Noi.md.


El a menționat pe pagina sa de socializare că în prezent există multe discuții despre rolul suburbiilor în alegerea primarului municipiului Chișinău.

„Se spune că ei toți ies unul ca unul și votează ca întotdeauna. Dar nu-i chiar așa. PSRM a cîștigat cu adevărat în patru suburbii - Vadul-lui-Vodă, Vatra, Cricova și Colonița. Și cel mai important este că noi pentru prima dată am ieșit în turul doi la Sîngera și la Băcioi. Ce înseamnă asta? Faptul că acțiunile și eforturile lui Ion Ceban nu au fost în zadar. Nu cunosc nici o suburbie în care Ion Ceban să nu ajute oamenii. El a ajutat cu drumurile, cu canalizarea, cu apa, cu gunoiul, cu repararea școlilor și grădinițelor ș.a. Dacă s-a ajuns pînă la faptul că în Colonița 72% au ales un primar-socialist, înseamnă că oamenii au apreciat eforturile lui Ion Ceban pentru a ajuta suburbiile”, a subliniat Bogdan Țîrdea.

„Căci pînă acum, ce au făcut acești candidați de dreapta? Au speriat suburbiile că va veni Putin cu tancul, urșii pe bicicletă, și-i vor ucide, îi vor trimite în Siberia ș.a.m.d. Oamenii s-au ridicat și au votat pentru cei de dreapta. Acum iarăși îi sperie că vor veni cei de stînga și vor distruge suburbiile. Și, apropo, concurentul nostru Andrei Năstase face același lucru, deși el însuși moare de rîs de prostiile pe care le spune! Doar la Chișinău, au cîștigat mereu cei de stînga, toată lumea știe asta. Cei de dreapta cîștigă din cauza faptului că undeva în jur de 18 mii de voturi vin din suburbiile lor și diferența de 5-6 mii de voturi este întotdeauna în favoarea celor de dreapta. Și atunci cînd alegerile trec, ei uită de suburbii cu succes”, a declarat parlamentarul PSRM.

„Drept urmare, așa cum a fost la Țînțăreni cea mai mare gunoiște din Europa, așa și a rămas. Cum au fost în Bacioi 5 gunoiști, unde șobolanii se simt ca acasă, așa și au rămas. Cum au existat întreruperi de apă în Codru, așa și continuă! Cum a existat la Sîngerei (și nu numai) miros de la instalațiile de epurare, așa și este. Singura schimbare este că mirosul s-a intensificat! Concluzia este simplă - este timpul să unim Chișinăul. Atît suburbiile, cît și locuitorii capitalei ar trebui să sprijine împreună persoana care să le rezolve problemele, dar nu să creeze altele noi. Iar această persoană este Ion Ceban”, a subliniat în concluzie Bogdan Țîrdea.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load