De Paști, transportul public din capitală va avea program prelungit

De Paști, transportul public din capitală va avea program prelungit

În noaptea de Paști, pe data de 28 aprilie troleibuzele și autobuzele din capitală își vor prelungi programul de activitate și vor circula pînă la ora 24.00. Programul microbuzelor va fi modificat în funcție de numărul de călători.


O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, transmite MOLDPRES.


Potrivit aceleiași dispoziții, de Paștele Blajinilor, în zilele de 5 și 6 mai, locuitorii Chișinăului vor putea călători gratuit pînă la cimitirul Sfîntul Lazăr din capitală. Autoritățile vor pune la dispoziția acestora trei rute de autobuz - „C", „D" și nr. 27. 


Astfel, ruta suplimentară de autobuz ,,C" va asigura circulația de la str. Vasile Alecsandri pînă la str. Doina, cu 10 autobuze pe schimb. Totodată, pe ruta suplimentară de autobuz „D” vor circula 25 de unități de transport pe schimb. Acestea vor porni din preajma Circului și vor ajunge tot pînă la cimitirul Sfîntul Lazăr. Aceeași destinație o va avea și ruta de autobuz nr. 27, care de asemenea va porni de la Circ și va avea 10 unități de transport pe schimb.


În zilele de 5 și 6 mai, și microbuzele pe rutele nr. 132, 134, 162 și 184 vor circula pînă la cimitirul Sfîntul Lazăr.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load